Personeel huren

Personeel huren voor grondverzetwerkzaamheden doet u bij Indutrac

Machinerie én personeel

Als specialist op het gebied van grondverzet in de grond-, weg- en waterbouw biedt Indutrac u verschillende diensten: de in- en verkoop van grondverzetmachines, alle onderdelen daarvan en zowel reparaties als onderhoud. Maar u kunt bij ons ook machines en personeel huren voor grondverzetwerkzaamheden. Wij voeren dus ook complete grondverzetproject voor u uit! Wij nemen u daarbij al uw zorgen uit handen en zorgen ervoor dat u verzekerd bent van het gewenste resultaat.

Voor ieder grondverzetproject gaat u naar Indutrac.

Voor ieder project verhuren wij verschillende machines die geschikt zijn voor grond-, weg- en waterbouw, zoals Volvo-dumpers, graafmachines, wielladers en bulldozers. Natuurlijk zijn al onze machines inclusief bedienend personeel. Indutrac heeft daarvoor een team klaarstaan met ervaren en deskundige werknemers die van uw project gegarandeerd een succes maken. Van voorbereiding tot aan uitvoering: uw project is bij ons in goede en betrouwbare handen.

Wilt u machinerie en/of personeel huren bij grondverzetwerkzaamheden? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag een persoonlijke (vrijblijvende) offerte aan. Ook voor vragen en meer informatie staan onze werknemers voor u klaar. Vul het contactformulier in of neem telefonisch contact met ons op.